Farmerama fórum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Farmerama fórum

Erdei tisztás

FŁä$hκinġ
    FŁä$hκinġ
    Community System Operator

Hozzászólások száma : 425

Erdei tisztás Empty Erdei tisztás

Témanyitás  FŁä$hκinġ Szomb. Okt. 08, 2011 4:35 am

Üdv gazdák!

Az erdei tisztás a 14.szinttől elérhető.

A tisztáson mindenhez kaptok egy kis bónuszt. Íme :
      Minden elhelyezhető rajta
      Korlátlan vízfogyasztás
      Bónusz a fákra : Kb. 5% | Pl.: almafa 10+0,5~11 TP
      Bónusz az ólakra : Kb. 10% | Pl.: tyúkól 7,5+0,75=8,25 TP
      Bónusz a barkácsolt ólakra : Kb. 20% | Pl.: tojástojó terület 120+24=144 TP
      Itt található a bölcs tölgy

Így fogadja a 14.szintűeket az erdei tisztás :
    Erdei tisztás Alap%20tiszt%C3%A1s

A terület tele van fenyőkkel. Ezeket a bölcs tölgy segítségével eltüntethetjük és ott is ültethetünk, termeszthetünk, tenyészthetünk.

Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
    A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.

A hozzászólást FŁä$hκinġ összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 17, 2011 8:20 am-kor.
    FŁä$hκinġ
    FŁä$hκinġ

Hozzászólások száma : 425

Erdei tisztás Empty A bölcsesség fája

Témanyitás  FŁä$hκinġ Szomb. Okt. 08, 2011 4:57 am

Erdei tisztás B%C3%B6lcsess%C3%A9gfa

Ha beléptek a tölgyhöz, akkor ez fogad benneteket.
    A tölgy csillagokért exkluzív jutalmakat/előnyöket ad nekünk.

Mit tudhatunk a csillagokról?
      Szintlépésenként 1 darab csillag jár a 14.szinttől
      A gazdakörben is kaphatók csillagok (Ezüst feladat : 1|Arany feladat : 2 | Gyémánt feladat : 3)
      Kerekkeréken főnyereményként 1 csillag megnyerhető

Hogy is működik a bölcs tölgy?
    Erdei tisztás Favide%C3%B31[img][/img]

Egyre értékesebb nyeremények válnak elérhetővé felfelé és szerteágazva!

Középen, fa törzsén egy sárga keretes rombusz található, ez a kezdőpont, ezt az első rúnát kell kinyitnod ahhoz, hogy valamerre tovább indulhass. Amelyik rúna kerete sötétszürke, az még nem elérhető számodra, mint említettem: csak sorban lehet haladni. A kezdő rúna (mint a videón is látható) 2000 CSP-t ad a játékosnak és 20 csillagért cserébe lehet megnyitni.
    Bal oldalon a szélső rúna a Kerge Kertet nyitja meg számotokra 50 csillagért cserébe.
    Jobb oldalon a Bahamarama sziget nyílik meg előttetek, pilótaórák lerepülése nélkül, 200 csillag beadásával.
    Egy szinttel feljebb 25 Farmarany vár rátok 25 csillagért.
    Vagy pedig egy barackfa, 30 csillag ellenében.

Erdei tisztás Favide%C3%B32

Lefelé a gyökérzetben a négyzetes rúnák a földterületeket szabadítják fel.
      1. rész : 35 csillag
      2.rész : 45 csillag
      3. rész : 55 csillag
      4. rész : 65 csillag
      Összesen : 200 csillag

Ahogy mentek lefelé, a fákkal teli erdők eltűnnek, mint ezen képen :

Erdei tisztás Tisztul%C3%B3%20tiszt%C3%A1s

Természetesen felfelé haladva is igen értékes dolgok kerülnek hozzátok, mindjárt a következő szinten pl. egy pulcsis bárány 40 csillagért cserébe vagy egy Hótapsifüles ugyanennyiért. De persze az igazi meglepetések egyre feljebb haladva következnek.
    Ezekről nem készítettünk listát, ugyanis rákattintva minden rúna megmondja, mit rejt, még akkor is ha nem aktív, vagyis még nem elérhető a sorban. Fedezze fel mindenki alaposan! Smile

Copyright ©️ 2011 FŁä$hκinġ, HEdrixx
    Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
    A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
    Vendég
    Vendég

Erdei tisztás Empty Re: Erdei tisztás

Témanyitás  Vendég Pént. Feb. 17, 2012 11:39 am

Üdvözlet gazdák!

Akkor a gyakran felmerülő kérdésekre itt egy csokorban igyekszünk válaszolni.
    (Folyamatosan bővíteni fogjuk a kérdéseket.)
    A tölgy jobb oldalán már ott van 250 csillag, azt miért vonták le tőlem, mikor én pilótapontokért cserébe értem el a szigetre?
    Senkitől nem lett levonva csillag. A jobb oldalon az tapasztalatot jelent, bölcsességet, nem a felhasznált csillagok számát jelöli. Mindenki megkapta az eddig elvégzett küldetéseiért, és a szintlépésekért a csillagokat utólagosan.
    Visszamenőleg mennyi csillag is jár:
    A küldetésekért könnyen ki tudjátok számolni, mennyi csillag jár számotokra - fentebb részletezve van, milyen feladatért mennyi jár.
    A szintlépésért pedig: szinted száma mínusz 13.
    Egy példa: ha valaki 60. szinten van, neki 47 csillag jár érte.
    (A 13 onnan származik, hogy 14. szinttől van a tisztás, és onnantól jár szintenként 1 csillag, az első 13 szintre nem.)
    Szintlépéskor azonban 1 csillag jár!!!

Most léptem szintet, miért nem kaptam meg az 57 csillagot?
    Egy csillag jár szintlépéskor, nem több!
    Kiváltottam 50 csillagért a kerge kertet, mégis levont csp -t, mikor rákattintottam a táblára a kergében. Miért?
    Az 50 csillagért cserébe csak a kerge kertbe való eljutást vásároltad meg. Amikor valaki odaér a 25 -ös szinten, ugyan ez a látvány fogadja. Van egy rész szabad terület, de a többi kitisztításáért csp -vel kell fizetni. Nincs különbség.

Ha megszerzem a Szupergazda státuszt, amivel 10% -al több tp jár, az máshol is érvényes?
    Igen, mindenhol érvényes (farm, szédült szántó, sziget), de csak szántóföldi növényekre!

Ha megszerzem a Gyorsabb ólak státuszt, amivel 10% -al gyorsabban nő fel az alom, az mindenhol érvényes?
    Igen, mindenhol érvényes (farm, szédült szántó, sziget).

Kiváltottam a több Tp a megrendelésekért rúnát, mégsem kapok több Tp -t, miért?
    A megrendelők által kínált Tp mennyiség már a megemelt Tp összeget tartalmazza. (Az elmentett megrendelések esetén a Tp nem fog utólagosan megnövekedni.)
    Hogy lehet az, hogy a piacon a 1,5 szeres árnál drágábban is vannak kint tételek?
    Bölcs Tölgynél lehet szerezni egy olyan "képességet", hogy az ajánlott árnál 75% -al többért teheti ki az áruját.

Gazdaköri feladatoknál kapunk csillagokat? (Mert már nem látom kiírva)
    Igen, jár a csillag továbbra is, csak máshová került a jelzése. (Pirossal be van karikázva)

Erdei tisztás A001

Miért ennyi (x) csillagba kerül a rúna kiváltása?
    A rúna kiváltása alap esetben 200 csillag. Ez a lerepült pilótaóráidnak függvényében azonban lehet kevesebb is. Ha már 70% pilótaórát lerepültél, a tölgynél a 30% -ot kell megfizetned csillagból. Ha 50% órát repültél le, 50%-ot kell csillagból pótolnod.
    Egy példa: Amennyiben berepültél 2400 pontot, azaz a szükséges pontok 60%-át, akkor a maradék 40%-ot kell csillagból pótolni. Tehát 80 csillag szükséges még, hogy elérhesd a szigetet.
    Kiváltottam a Bölcs tölgynél a szintlépésért járó 50% bónuszt, mégsem kapom meg.
    Nem a lajhárt kell tehát várnod a táblával. Egyszeri, 50% plusz tapasztalatpont a jutalom, mely a gratuláció alkalmával azonnal jóváírásra kerül.

Az új ruha:

Megérkeztek a bölcs tölgyhöz az új rúnák, amit már mindenki annyira várt.

Az alábbi ábrán láthatjátok, milyen új lehetőségek adódtak a számunkra:

Erdei tisztás A0002

Minden fejlesztési lépcső annyiba kerül, amennyi csillag szerepel mellette.

A villámkezű pékhez, és a ínyencségéhez egy fontos kiegészítés: nem új receptekről van szó!
    Ha ezeket a rúnákat fejlesztitek, akkor az adott üzemben egy termék legyártásáért több pontot kaptok, ami az üzem fejlesztését gyorsítja meg.

Egy példa: alap esetben egy 4. szinten gyártható répás-almás csatni 180 pontot ér. Ha valaki ezt a rúnát maximumra fejleszti, ugyan ezért a munkáért 225 pontot fog kapni - így gyorsabban lehet a következő szintre átlépni az üzemben.

Erdei tisztás A0003

A barkácsolás mestere - Gyorsabb barkácsolt ólak

Ha már barkácsoltál különleges ólakat, használd ki azokat teljes sebességgel! Ha aktiválod ezt a képességet, a barkácsolt ólak 10%-kal gyorsabban termelnek majd.

Ára: 60 csillag

A rúna hatással van minden terményt adó ólfejlesztésre, amit a műhelyben lehet építeni, illetve a rémséges ólfejlesztésekre.

Élő legenda - Hírnév az egész gazdaságban

A kupád hatása a farmod összes területén érvényesül, így mindenhol növeli az esélyt arra, hogy különleges tárgyakat találj betakarításkor. Ez persze a kupád szintjétől is függ!

Erdei tisztás A0004

Ára: 300 csillag

Nem elég a rúnát csillagokért kiváltani, bele kell dobálnod a már meglévő kupafejlesztéseidet is ahhoz, hogy a hatásuk a teljes farmon érződjön. Természetesen csak a menüben lévő fejlesztéseket tudod beadni.

Erdei tisztás A0006

Ahogy adod be a kupafejlesztéseket, úgy nő a rúna hatása.

Erdei tisztás A007

Erről ennyit érdemes tudni!

További jó játékot!

Üdv.: Bubus

Ajánlott tartalom

Erdei tisztás Empty Re: Erdei tisztás

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Csüt. Nov. 21, 2024 1:31 am