Farmerama fórum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Farmerama fórum

Erdélyi túra avagy román event a Farmerama-ban

FŁä$hκinġ
    FŁä$hκinġ
    Community System Operator

Hozzászólások száma : 425

Erdélyi túra avagy román event a Farmerama-ban Empty Erdélyi túra avagy román event a Farmerama-ban

Témanyitás  FŁä$hκinġ Csüt. Dec. 01, 2011 3:07 am

Üdvözlet Gazdák!

Az elmúlt hónapokban rengeteg helyen jártunk szerte a világban: Brazíliában, Franciaországban, Lengyelországban… Itt az ideje, hogy körülnézzünk egy kicsit a közelben is!

Ezúttal egy csodálatos vidékre, Erdélybe látogatnak el a Farmerama gazdák, Mátyás király, Benedek Elek, Arany János, Kölcsey Ferenc, Ady Endre, Bartók Béla és még számtalan híres ember szülőföldjére. De nem csak a híres városokat, várakat érdemes megcsodálni, hiszen Erdély lankás legelőivel, hófödte hegyeivel, tiszta vizű patakjaival ideális hely minden gazdálkodni vágyó farmernek. Ezt a székely gazdák tudják a legjobban, akikhez szintén ellátogatunk.

Egy ilyen különleges esemény persze nem maradhat új növény nélkül: érkezik a már régen megígért karfiol és egy igazi különlegesség, az erdélyi hérics is, amelyből rögtön az elején kaptok egy kis kezdőcsomagot, ahogy már megszokhattátok.

Az esemény 2011. december 1-től 2011. december 5-ig tart, mintegy előfutáraként az adventi időszaknak, amikor rengeteg meglepetés vár majd rátok a Farmerama adventi naptárában.

Erdélyi túra avagy román event a Farmerama-ban 116

Kellemes kirándulást kíván Erdélyben minden gazdának

A Farmerama csapata
    FŁä$hκinġ
    FŁä$hκinġ

Hozzászólások száma : 425

Erdélyi túra avagy román event a Farmerama-ban Empty Event vége

Témanyitás  FŁä$hκinġ Hétf. Dec. 05, 2011 1:51 am

Erdélyi túra avagy román event a Farmerama-ban Romaneventnovenyei

Így fut tovább a karfiol és az erdélyi hérics.

De ne feledjétek, a mikulás event online, termeljétek a fahéjat erősen!

Pontos idő: Csüt. Nov. 21, 2024 9:01 am