Farmerama fórum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Farmerama fórum

Halloween 2011 avagy a többnapos halloween event

FŁä$hκinġ
    FŁä$hκinġ
    Community System Operator
    Community System Operator

Hozzászólások száma : 425

Halloween 2011 avagy a többnapos halloween event Empty Halloween 2011 avagy a többnapos halloween event

Témanyitás  FŁä$hκinġ Kedd Okt. 25, 2011 5:33 pm

Adj‘ Isten Gazdák!

„Itt van az ősz, itt van újra,
    s szép mint mindig énnekem,
    Tudja Isten, hogy mi okból
    Szeretem? de szeretem.” – Petőfi Sándor

Október vége van, a napok egyre rövidebbek lesznek, olykor-olykor már nem látunk messzebb a sűrű ködtől az orrunk hegyénél, és a mind hosszabbra nyúló éjszakákon egyre félelmetesebb lesz a farm…

Két új növény üti fel a fejét, amelynek a hírét sem hallottátok korábban (szerencsére), és egyre jobban terjeszkedik a halovány, a tejfölszerű ködön alig áttetsző telihold fényénél.
    A Vénusz légycsapója egyre csak nyújtózik az éjszakai égbolt felé és várja mit sem sejtő áldozatát…, és abból az új, horrorisztikus bokorból, amely a szántóföldeken burjánzik… egyszerre száz és száz szempár figyel téged!

És a betakarításkor… egyre csak megjelennek a különös, származásukat tekintve teljesen ismeretlen, nyálkás, félig folyós édességek… „fúj” vagy „hű, de finom”? Döntse el mindenki maga!
    Láttátok már?
    Ki lehet az a titokzatos, új szomszéd, aki épp most költözött be a szomszédos, elhagyatott és a helyi legendák szerint kísértetek által lakott villába?

Ezt nem hagyhatjuk ennyiben!

A rejtélyt meg kell oldanunk, és erre csak rövid idő áll rendelkezésünkre:
    A Farmerama Halloween-héten
    2011. október 27. 12 órától egészen 2011. november 1. 12 óráig.

Halloween 2011 avagy a többnapos halloween event 404960eff7c5318ed61055e962f79c0b4ea6548f

Kellemesen félelmetesen kísérteties gazdálkodást kíván a
    Farmerama kísértetvadászügyi alosztálya

Halloween 2011 avagy a többnapos halloween event 3108c880cfd4fe701c19019d89fe558e4ea65490

Pontos idő: Csüt. Nov. 21, 2024 5:16 am