Farmerama fórum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Farmerama fórum

Farmerama : Harvest Time

FŁä$hκinġ
    FŁä$hκinġ
    Community System Operator

Hozzászólások száma : 425

Farmerama : Harvest Time Empty Farmerama : Harvest Time

Témanyitás  FŁä$hκinġ Hétf. Dec. 12, 2011 1:41 am

Üdv Gazdák!

Jó híreink vannak minden gazda számára, aki mindenhol és mindenkor szívesen játszik a Farmerama-val:
    A vadonatúj Farmerama: Harvest Time alkalmazás ingyenesen elérhető minden iPhone, iPad és iPod Touch felhasználó számára az Apple App Store-jában.

Az alakalmazásnak - a Farmerama kistestvéreként - olyan a felhasználói felülete, hogy segítségével útközben is betakaríthatod a termést, megművelheted földjeidet, és gondozhatod állataidat.

Könnyű letöltés és használat. Egyszerűen keresd a Farmerama: Harvest Time alkalmazást az iTunes-nál az App Store-ban, vagy töltsd le az alkalmazást ingyen innen:
    http://itunes.apple.com/de/app/farmerama-harvest-time/id451723438?l=de&ls=1&mt=8

A már meglévő Farmerama felhasználói fiókoddal is bejelentkezhetsz.

Rendszerkövetelmények:

- WiFi-kapcsolat az első letöltéshez.
    - Internet kapcsolat a játékhoz.
    - A Farmerama: Harvest time alkalmazás csak iPad, iPhone és iPod Touch készülékekkel érhető el.

További információkat és a Farmerama: Harvest time minden sajátosságát megtalálod a GYIK-ban:
    http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?p=3113671#post3113671

Kellemes aratást kíván
    a Farmerama csapata
    FŁä$hκinġ
    FŁä$hκinġ

Hozzászólások száma : 425

Farmerama : Harvest Time Empty Re: Farmerama : Harvest Time

Témanyitás  FŁä$hκinġ Kedd Dec. 13, 2011 2:37 am

Sziasztok!
    Készítettünk nektek egy videót az alkalmazásról.

Katt a nyilacskára a jobbalsó sarokban, majd katt a CC-re, ott a more...-ra, majd a Hungarian-ra.

A Farmerama: Harvest time alkalmazáson keresztül jelenleg nem lehet farmaranyat rendelni. A hibáról tudnak, dolgoznak rajta. A felmerült kellemetlenségért elnézést kérünk.

Élvezzétek! Smile
    A Farmerama csapata

Pontos idő: Csüt. Nov. 21, 2024 10:01 am