FŁä$hκinġ- Community System Operator
- Hozzászólások száma : 425
FŁä$hκinġ Vas. Dec. 11, 2011 3:09 am
Sziasztok!
Ha van a közeletekben templom, akkor fiúk menjetek ministrálni, lányok pedig menjenek énekkarba legalább advent ideje alatt.
A lila a böjt színe, hát ajánljuk fel ezt az Úristennek, hogy aktívan részt veszünk (minimum ilyenkor) a templomi közösségben.
A mi környezetünkben a lányok (igaz hogy csak tízen vannak) nagyon szépen elénekelgetnek.
Én ministrálni szoktam eközben segítik a kisebb fiúknak. Olvasok helyettük, tálcázok stb.
És a legjobb hogy ezért mindenki kap szaloncukrot
A karácsonyfa? Mű már tavaly óta, mert nem bírom szedni fel a pergő tűleveleket
Persze azért veszek egy nagyobb fenyőágat és az dísznek az asztalon nagyon szép.
Nekem egy narancsszínű gömbgyertyám van, amit ilyenkor meggyújtok az adventi vasárnapokon. Már 3 éve ott van az asztalon minden adventkor és ilyenkor ezt örömmel gyújtom meg.
A kedvenc szaloncukrom a milka mogyorós, úúúú de finom amikor ott vannak a mini mogyoródarabok az isteni tejcsoki szaloncukorban. Egyszerűen mennyei.
Karácsonyi ételekről is beszélek nektek
Én nem rajongok a mákosért és a diósért így azt csak a kollégáknak veszek hogy mégis csak kapjanak valamit tőlem.
Amúgy nagyon finom csirkehúslevest készítek, rántott csirkét sült krumplival (néha marhát).
Mivel az alkoholért nem rajongok, így kölyökpezsgőt veszek amit ha épp otthon töltöm a szentestét, akkor megiszom éjfélkor álberúgás néven.
Ha baráthoz megyek el, akkor általában késődélután megyek el hozzájuk és már eszünk egy kis rántott csirke alsó combot (kedvenc ) sült krumplival és persze jó sok ketchup-pal
Az éjféli misére elmegyünk, néha ministrálunk is, majd ezután visszamegyünk hozzájuk és ott alszok a kanapén
(Elvégre ki akar fél 2 körül hazavándorolni úgy, hogy tele a város és fél óránként jár busz csak haza ilyenkor.)
Ajándékozás
A barátomat mindig meglepem akihez elmegyek. Mindig mással, de általában valami olyan dologgal amit a következő karácsonykor is felhasználhat. Persze a családtagok között a kesztyű és a pohár a híres ajándék. Mindig olyan jót kapok hogy nem lehet neki nem örülni és ez fordítva is igaz
Meséljetek ti is, olyan kíváncsi vagyok